Translate

Fall 2020 Bell Schedule

 

Regular Bell Schedule (M, T, Th ,F)

Daily Schedule Start Time End Time Length
Period 1 Class 8:15 AM 8:45 AM 30 Minutes
Passing 8:45 AM 8:50 AM 5 Minutes
Period 2 Class 8:50 AM 9:20 AM 30 Minutes
Passing 9:20 AM 9:25 AM 5 Minutes
Period 3 (Advisory) 9:25 AM 9:55 AM 30 Minutes
Nutrition Break 9:55 AM 10:15 AM 20 Minutes
Period 4 Class 10:15 AM 10:45 AM 30 Minutes
Passing 10:45 AM 10:50 AM 5 Minutes
Period 5 Class 10:50 AM 11:20 AM 30 Minutes
Passing 11:20 AM 11:25 AM 5 Minutes
Period 6 Class 11:25 AM 11:55 AM 30 Minutes
Passing 11:55 AM 12:00 PM 5 Minutes
Passing 7 Class 12:00 PM 12:30 PM 30 Minutes
Lunch 12:30 PM 1:15 PM 45 Minutes

Non-Instructional Time (Monday, Tuesday, Thursday, Friday)

1:15 PM 2:05 PM 50 Minutes
Collaboration Time (Wednesday) 1:15 PM 1:45 PM 30 Minutes
Non-Instructional Time (Wednesday) 1:45 PM 2:05 PM 20 Minutes